Nevresim Takımı Kumaşı Nasıl Olmalı?

Nevresim Takımı Kumaşı Nasıl Olmalı?

Nevresim Takımı Kumaşı Nasıl Olmalı?

 

Ev tekstil ürünleri arasında en fazla tercih edilen yatak takımı içerisinde; çarşaf, nevresim ve yastık kılıfı bulunur. Yatağında konfor arayanlar, nevresim için hangi kumaş çeşidinin uygun olduğunu merak eder. Gece boyunca kesintisiz şekilde kaliteli bir uyku deneyimi yaşamak teninize temas eden nevresim takımı kumaşı ile doğrudan bağlantılıdır. Nevresim takımları arasında rahatlığı ve uzun yıllar kullanılması sebebiyle pamuk içerikli olanlar daha fazla tercih edilir.

 

Zümrüt Şaziye Tasarım Ürünleri doğal içerikleriyle hava geçirgenliği sağlayan pamuklu nevresim takımı modelleri sayesinde huzurlu bir gece geçirmenizi destekler. Pamuklu nevresim takımları aynı zamanda terlemeyi önlemesi ve gece boyunca cildin nefes almasını sağladığı için de huzurlu bir uykuya yardımcı olur.

 

Yazın soğuk kışın sıcak tutan doğal kumaşlar sayesinde mevsimlere göre tercih yapmanıza gerek kalmaz. Renk renk, desen desen çeşitli nevresim modelleri arasından zevkinize uygun, dekorasyonunuzu tamamlayacak takımlar bulmak mümkün.

 

En İyi Nevresim Kumaşı Nedir?

 

En iyi nevresim kumaşı yumuşaklığı ve cilt üzerinde en az alerjik reaksiyon gösteren içeriğiyle saf pamuktan üretilenlerdir. Kanserojen madde içermeyen nevresim takımlarını hem kendiniz hem çocuklarınız hem evinizdeki tüylü dostlarınız için gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Zümrüt Şaziye Tasarım Ürünleri arasında yer alan nevresim takımları % 100 pamuklu materyallerden üretilir. İnsan ve çevre sağlığını önemseyen tasarımlar arasında her zevke uygun baskılı modeller bulunur. Yaz ve kış aylarına uygun içeriği bulunan pamuklu nevresim takımları nemi emerek uyku esnasında rahatsızlık hissini önlemeye yardımcı olur. Isıyı dengeleyen pamuklu takımlar, dokuma özelliği bakımından yumuşak bir hissiyat oluşturur. Antibakteriyel ve antialerjik özelliğe sahip doğal kumaşlar sayesinde kesintisiz, kaliteli bir uyku deneyimi elde edebilirsiniz.

Ayrıca nevresim takımı kumaşının nefes alabilen %100 doğal içerikli malzemesi sayesinde yatak toz ve kirlere karşı korunarak kullanım ömrü uzar. Pamuk içerikli nevresim takımları aynı zamanda pamuğun baskıya karşı dayanıklı olması sayesinde geniş desen gamına sahiptir. Tüm yıl size eşlik edecek pamuklu nevresim modelleri arasından kendi ihtiyacınıza en uygun olanı seçebilirsiniz.

 

Nevresim Takımı Kumaşı Seçerken Nelere Dikkat Edilmelidir?

 

Nevresim takımı kumaşı satın alırken belirli kriterlere dikkat etmek konforlu bir uyku yaşamak için önemlidir. Nevresim takımı kumaşı seçerken ilk olarak kullandığınız yatak ve yorganınızın ölçülerine uygun seçimler yapmanız gerekir. Hem tek kişilik nevresim takımı ve hem çift kişilik nevresim takımı için ölçülerin tam alınması rahat kullanım için gereklidir.

Yatağınızın ölçüsüne tam uyan ölçüyü seçerek odanın görüntüsünü bozan gereksiz sarkan uzunluklar ve nevresim kılıfı içinde katlanan yorgan sorununun önüne geçebilirsiniz. Saf pamuktan üretilen nevresim takımları yıkandıktan sonra çekme, sarkma gibi problemler göstermediğinden uzun yıllar sorunsuz kullanılır.

Nevresim takımı kumaşı seçerken mevsime uygun olanları tercih etmek, uzun süreli kullanım için önemlidir. Sıcak ve soğuk günlerde hava sirkülasyonu sağlayarak ısıyı hapseden pamuklu nevresim takımlarını bu özelliğiyle çocuk odalarında da kullanabilirsiniz.

 

Nevresim Takımlarının Bakımı Nasıl Yapılır?

 

Ebeveyn yatak odalarında, bebek yataklarında, çocuk odalarında en fazla tercih edilen tekstil ürünü olan tek kişilik ve çift kişilik nevresim takımları, doğru bir bakım ile uzun yıllar ilk günkü gibi kalır. Keyifli bir uyku yaşamanızı sağlayan materyali ile nevresim takımları etiketinde bulunan yıkama talimatlarına uygun şekilde yıkanmalıdır.

Nevresim takımlarını yıkamadan önce ters çevirerek yıkamak renk ve desenlerinin deforme olmadan yıllarca kullanılmasına ve sağlıklı bir yatak ortamı oluşturmanıza yardımcı olur. Bebek yatakları için seçilen nevresim takımları bebek cildinin hassas olmasından ötürü özel deterjanlarla yıkanır. Pamuğun kaliteli içeriği sayesinde hem normal temizleyicilerle hem de bebek deterjanı ile yıkanan nevresimlerin desenleri ilk günkü canlılığını korumaya devam eder.

Yatağınızın konforunu değiştirecek kaliteli nevresim takımlarına Zümrüt Şaziye Tasarım Ürünleri güvencesiyle sahip olabilir, yaptığınız her alışverişte minik canların yaşamına katkıda bulunabilirsiniz.

 

  Facebookta Paylaş
Tweetle
Tweetle
Tweetle
 
Etiketler: nevresim, nevresim takımı, tek kişilik nevresim takımı, çift kişilik nevresim takımı, çocuk nevresim takımı, baskılı nevresim, kedili nevresim, pamuklu, pamuklu kumaş, pamuklu nevresim takımı, organik, doğa dostu
Kasım 07, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR