Evinizi Nasıl Daha Şık Hale Getirebilirsiniz?

Evinizi Nasıl Daha Şık Hale Getirebilirsiniz?

Evinizi Nasıl Daha Şık Hale Getirebilirsiniz?

 

 

Günün yorgunluğunu kapının arkasında bırakarak huzur bulunan yaşam alanlarının şık bir dekorasyona sahip olmasını herkes ister. Eviniz için hayalini kurduğunuz şıklığa kavuşmak aslında oldukça kolay! Minik alışverişler, ufak dokunuşlar ve iddialı aksesuarlarla evinizi hayal ettiğiniz şekle getirmeniz mümkün. İhtiyacınız olan ev dekorasyon önerileri için yazının devamına göz atabilirsiniz.

 

 

Aksesuarların Önemi

 

Evinizi hangi tarzda dekore ederseniz edin şıklığın püf noktası uyumdur. Sahip olduğunuz aksesuarlar tek başına bir anlam ifade etmezken diğer eşyalarınız ile uyum sağladığında eşsiz bir görsel şölene şahit olabilirsiniz.

Evlerin stilini belirlerken aksesuarlar da en az temel eşyalar kadar önemli bir etkiye sahiptir. Göz yoran dekoratif parçalar yerine minimal tasarımlar tercih ederek sadeliğin şıklığını yaşam alanlarınıza yansıtabilirsiniz. Bunun için evinizin boş kalan duvar ve köşe kısımlarına dekoratif bir kitaplık yerleştirebilirsiniz. Hatta bu kitaplıkta Zümrüt Şaziye Bir Pati Hikayesi adlı kitaba yer vererek hem yaşam alanınıza yeni bir enerji katabilir hem de sokak hayvanlarına yapılan yardımlara katkıda bulunabilirsiniz.

 

Renklerin Gücü

 

Renkler, ev dekorlarını çok daha özgün gösterebilecek güce sahiptir. Ancak çok fazla rengi bir arada kullanmak detayların güzelliğine gölge düşürebilir. Bu nedenle birbiri ile uyumlu birkaç renk kullanarak yaşam alanlarınızın şıklığını artırabilirsiniz. Açık renk bir zemin ve duvara sahip olan evlerde kontrast renklerin gücünden faydalanabilirsiniz. Canlı tonlardaki minder, halı ya da perdelerle en sevdiğiniz renkleri öne çıkarabilirsiniz.

 

İkonik Parçalar

 

Her odada yalnızca sizin kişiliğinizi yansıtan ikonik parçalar tercih ederek yaşam alanınıza değer katabilirsiniz. Örneğin yatak odanızda Zümrüt Şaziye özel seri nevresim takımlarından birini tercih ederek iddia ve şıklığı bir arada yakalayabilirsiniz. Evlere ruh katan parçalardan biri de kendinizin ve sevdiklerinizin fotoğraflarıdır. Bu fotoğrafları şık ve dekoratif çerçevelerde birlikte sunarak evlerinize farklı bir hava katarken sevdiklerinize verdiğiniz değeri de ortaya çıkarabilirsiniz.

 

Detaylardaki Şıklık

 

Ev dekorasyonlarında kapı üstleri gözden kaçırılan alanlar arasında yer alır. Ancak kapı üstlerine yerleştireceğiniz raflar sayesinde dikkat çekici alanlar yaratabilirsiniz. Raflarda dekoratif objeler, süsler ve kitaplar ile odalara bambaşka bir hava katmak mümkün olur. Dinamik bir görünüm elde etmek için duvar rengi ile kontrast oluşturacak renkte bir raf tercih edilebilir. Raf dekoruna alternatif olarak kapı üstleri, yatay pano ya da gösterişli bir süs asmak için de en uygun yerlerdir.

 

Renkli çiçekler ve bitkiler evleri oldukça ferah gösteren, enerjiyi yükselten detayların başında yer alır. Bitkiler kadar onları nasıl sergilediğiniz de önemlidir. Plastik saksılar yerine evinizin tarzına uygun dekoratif vazolar ya da hasır sepetler tercih ederek evinizin şıklığını bir adım öne çıkarabilirsiniz.

 

Fark Yaratan Minderler

 

 

Minderler dekorları zenginleştirmek için salondan yatak odasına kadar her alanda tercih edilebilir. Tek renk, desenli ya da ışıltılı fark etmeksizin kullanılan tüm minder modelleri alanın atmosferini etkiler. Tercih edeceğiniz minderde dikkat edilmesi gereken tek nokta; renk ve desenlerin aynı ruha sahip olmasıdır. Onlarca renk seçeneğine sahip olan Zümrüt Şaziye yastıkları evizine özgün bir dokunuş yapabilir.

 

Elette ev için dekorasyon önerileri bunlarla sınırlı değildir. Değişen moda anlayışı ile birlikte her sezon yeni dekorasyon fikirleri ortaya çıkar. Bu yüzden Zümrüt Şaziye zamansız tasarımları ile her dönem ev dekorasyonunda varlığını sürdürmeye devam edecek ürünler sunar. Siz de şık bir ev dekoru için sağlığa zararı olmayan aynı zamanda sürdürülebilir ve doğa dostu ürünleri tercih ederek dekorasyonuza yeni bir boyut kazandırabilirsiniz. Hem evinizdeki şıklığın keyfini sürmek hem de sokak hayvanlarının ihtiyaçlarına destek olmak için Zümrüt Şaziye tasarımlarını hemen inceleyebilirsiniz.

 

 

  Facebookta Paylaş
Tweetle
Tweetle
Tweetle
 
Etiketler: ev, dekorasyon, ev dekorasyonu, evim, güzel evim, dekorasyon fikirleri, ferah evler, şık evler, kırlent, nevresim takımı, minder, yastık,
Haziran 23, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR